Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2013 17:16 - Помните ли този човек?!!
Автор: ilianatanasov Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1504 Коментари: 0 Гласове:
0



  image

Христо Атанасов - Гали

Христо Атанасов – Гали е най- успелия роден фризьор. С прозвището “Коафьорът на елита” се сдобива още преди години заради лустросаната си клиентела от високопоставени политици, бизнесмени, посланици и представители на шоу бизнеса от цяла Европа. Той е и автора на най-скъпарските прически у нас, някои от които надвишават петцифрени суми. Най- изтъкнатия ни майстор на ножицата, който не обича медийните изяви, пожела да говори пред телевизии и вестници едва миналата година, когато представи и българския лосион срещу косопад и оплешивяване “Ефект-2“.

Намираме Гали по телефона в Италия, където в момента се изявява като главен консултант на голяма козметична компания, чието рекламно лице е Анджелина Джоли! Ето какво сподели той:
Организирам семинари за коафьори, на които представям най- новите разработки на компанията. Успоредно с това представям и българското козметично чудо против оплешивяване и косопад “Ефект- 2“. И трябва да ви кажа, че успехът му тук, в Италия, е потресаващ. Само за няколко месеца

image

И Найден Андреев използва и препоръчва лосиона "Ефект-2"

лосионът “Ефект-2” стана тотален хит- толкова популярен, че вече едва ли има фризьорски салон, в който да не се предлага. А поръчките продължават да валят. Защото резултатите от употребата на този лосион са невероятни. Пред очите ми стотици хора, които не са имали на главата си и един косъм, се сдобиват с гъста и здрава коса по цялото теме. Факт е, че лосионът “Ефект- 2” слага край на оплешивяването веднъж – завинаги, при товаimageбез да се прибягва до каквито и да е други препарати или механични интервенции.

В Италия има много продукти, на чиято опаковка пише, че са против оплешивяване или косопад. Но крайният резултат от използването им е почти нулев. Докато при “Ефект-2″… Едно просто шишенце от 250 мл., което обаче върши чудеса!

Още за лосиона срещу оплешивяване и косопад можете да научите тук:http://efekt-2.com/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ilianatanasov
Категория: Забавление
Прочетен: 31273
Постинги: 9
Коментари: 2
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930