Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2014 18:29 - БОЛКА В ГОРНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА 73-75
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 16982 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БОЛКА В ГОРНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА 73-75
Болката може да бъде тъпа и да се почувства над една от лопатките, между двете лопатки или да преминава от предната към задната част на гръдния кош. Във всички тези случаи се касае за жлъчнокаменни болки, идващи от черния дроб! Пригответе се да ги ликвидирате. Прочистете първо бъбреците, унищожете всички евентуално намиращи се в жлъчни те пътища паразити (метили, острици и кръгли червеи) и ги блокирайте, след което преминете на поддържаща противопаразитна програма. Отбележете в календара първото си чернодробно прочистване. Дори и при първото ви прочистване да са излезли сто дузина парченца зеленилка, това е добре, защото показЕа, че сте достигнали жлъчните пътища. Болките вероятно ще изчезнат като с магическа пръчка още на следващия ден, но могат да се върнат след два дни, защото останалите камъни в жлъчните пътища продължават да предизвикват спазми.
След като изкарате 1 000 или повече камъни, ще получите трайно облекчение. Повтаряйте чернодробното прочистване на две седмици (ако сте здрави), докато болката в горната част на гърба престане да се появява. Ако болката е много силна, ще трябва да се откажете от любимата си мазна храна (сладолед, масло, сирене). Вземайте по 6 капсули валериана 4 пъти дневно, включително и преди лягане, с което ще облекчите спазмите.
БОЛКА В РАМОТО
Понякога наричат болката в рамото бурсит, друг път артрит. Тази болка обаче винаги се дължи на заседнали камъни в жлъчните пътища на черния дроб! Можете да видите дали е така, като вместо да вечеряте, изпиете в 18 часа на гладно една супена лъжица английска сол, разтворена в 3/4 чаша вода. Ако получите макар и слабо облекчение, причината е ясна, тъй като английската сол отпуска жлъчните пътища.
Започнете чернодробно почистване. Към времето, когато получавате остра или хронична болка в рамото, броят на камъните в Жлъчния ви мехур е около 3 000! Пребройте ги приблизително, докато плават в тоалетната чиния след чернодробното прочистване, за да знаете колко ви остава до постигане на крайната цел. Не започвайте чернодробно прочистване преди да сте унищожили паразитите и да сте провели бъбречно прочистване в продължение на три седмици. Това подобрява излъчването на течните токсини и улеснява провеждането на чернодробното прочистване.
Това, което излиза от черния дроб, е най-мръсната бърканица, която можете да си представите — пълна с бактерии, вируси, яйца на паразити и паразити във всички стадии (да се надяваме, мъртви). Чрез диарийните изхождания се прочистват червата, но има токсини, които могат да бъдат отделени само чрез бъбреците. Бъбреците трябва да са чисти и в състояние да извършат това. Запомнете, че не е разумно да се прочиства черния дроб, докато не бъдат унищожени всички паразити и особено метилите, тъй като те произвеждат вещество, потискащо всякакво движение на жлъчните пътища!
Дели ви само един ден от момента, когато ще можете свободно да движите рамото си и да спите на болящата ви страна. Настъпването на трайно подобрение, обаче, зависи от броя на отделените камъни. Бурситът ви може да се завърне след няколко дни или няколко седмици. Бъдете търпеливи. Можете да правите само по едно прочистване на две седмици и то само ако сте здрави. След шест прочиствания можете да сте вече сигурни, че почти сте се отървали от болката.
Между прочистванията приемайте капсули валериана, за да ликвидирате спазмите. Затова е необходимо да се приемат по 6 капсули 4 пъти дневно.
Обикновено спазъмът обхваща само няколко жлъчни пътища и се задейства от определена мазна храна. Престанете да консумирате най-често приеманата от вас мазна храна, която вероятно е и любимата ви. Ако няма ефект до два дни, спрете консумирането на друга мазна храна. Най-чести причинители на спазмите са сладоледът, картофеният чипс, салатените заливки, сиренето, маслото, сметаната и млякото.
Вероятно болката в действителност се дължи на бактерии, обитаващи блокирания жлъчен канал, които постъпват оттам в рамото. Още не се знае дали е така. Използването на зепера или на честотния генератор не облекчава тази болка. Само чрез чернодробното прочистване можете да възвърнете младежката подвижност на рамото си.
БОЛКА В ГОРНАТА ЧАСТ НА РЪКАТА
Острата болка в меките тъкани на горната част на ръката може да ви принуди да я държите отпусната право надолу, страхувайки се да я помръднете.
Силни магнити (2x5000 гауса), прикрепени за ръката ви под ръкава, могат да ви помогнат да изкарате деня. Опитайте и с капсули валериана (4 пъти дневно по 6). Спрете консумацията на всички мазнини, за да позволите на спазъма да премине. След това започнете чернодробно прочистване в 18 часа. Ако сте използвали болкоуспокояващи през деня, прочистването може и да не успее, но все пак си заслужава да опитате. Може да имате късмет и да изкарате камъка, играещ главна роля. Ако не се получи, трябва да изчакате няколко дни преди да опитате отново. Този път се опитайте да не използвате болкоуспокояващи в деня на прочистването. Не забравяйте да направите зепинг за унищожаване на паразитите поне един ден преди прочистването.
Пеги Петън, на 60 години, имаше болки в рамото и ходилата като допълнение към цялостната разкършеност на тялото й. Разкършеността се дължеше на Trichinella, която имаха двамата със съпруга й. Бяха необходими шест месеца на противопаразитна програма, за да ликвидира този проблем. Изхожданията й имаха цвят на глина, което е признак на блокаж нажлъчния канал. Две чернодробни прочиствания бяха достатъчни за излекуване на болката в рамото, гаденето и останалите болки. Тя обаче започна отново да се занимава с градинарство и веднага пипна анкилостома и Trichinella. Научи се да дезинфекцира ръцете си с житен спирт след измиване на калта и така успяваше да контролира броя на паразитите.
Джесика Аткинсън, учителка на средна възраст, бе получила внезапна болка в дясната буза. Тя имаше и болки в дясната част на корема и кръста, но рентгенът и скенерът не показваха нищо (рентгеново изследване й бе правено трикратно). В продължение на седем години тя се бе старала да продължи да работи. Имала и силни пристъпни болки в областта на черния дроб, след което изпражненията й ставали почти бели. Бе направила поне 30 чернодробни прочиствания, когато един ден установи, че радостта от живота се е завърнала. Жлъчните камъни, които Джесика изкара, бяха изключително големи (1/2 на 3/4 инча). Едва когато бяха открити абсцесите на горните й зъби, обаче, болките в бузата спряха, а черният дроб престана да се излага на постоянни бактериални инфекции. Така тя успя да получи трайно и пълно облекчаване на болката.
Дясната ръка на 72 годишната Лиза Мати висеше безпомощно. Болката бе толкова силна, че тя се навеждаше напред, за да може ръката й да виси точно надолу, при което болката бе малко по-слаба. Тя направи шест чернодробни прочиствания в продължение на седем месеца и изкара 3 000 камъка. Болката изчезна, но остана известна вдървеност. Тя можа да спре използваното от нея болкоуспокояващо, престана да кашля и хиаталната й херния вече не й създаваше проблеми.
БОЛКА В ЛАКЕТА
Един от видовете болка в лакета се дължи на възпалено сухожилие и понякога я наричат „Тенисистски лакет". Тя не се дължи нито на играенето на тенис, нито на каквато и да е дейност на засегнатата ръка. Възпалението е свързано с наличието на много камъни и паразити и особено на трематоди в черния дроб. Тези паразити произвеждат вещество, което уврежда сухожилията. За да получите бързо облекчение, трябва да унищожите паразитите и да прочистите черния дроб. Използването на лактите по време на възпалението е така болезнено, както ако работите с възпален палец. Не играйте тенис и не вършете нищо със засегнатата ръка до отзвучаване на болката.
Паразитите консумират големи количества от вашите витамини и минерали. За да ги възстановите, приемайте ежедневно по 25 000 единици витамин А, 60 мг цинк и на два пъти по 250 мг витамин В6 до изчезване на болката.
БОЛКА В КИТКАТА
......................................



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386155
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031