Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2014 19:08 - Преждевременна еякулация!? 6 трика за по-голяма издръжливост
Автор: ppetko78 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1378 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Преждевременната еякулация
е сред проблемите, с които най-малко обичаме да се сблъскваме и които могат сериозно да подкопаят мъжкото самочувствие. Затова, кратко и ясно, събрахме 6-те най-добри трикчета, които ще ти помогнат да издържаш повече по време на секс:
1. Спри и стисни
Ако усетиш, че не можеш повече, а пък мацката под/над/до теб още не е готова, спри за малко и стисни пениса си точно под главичката. Натискът трябва да е върху уретрата, по долната страна на пениса. Тази техника спира притока на кръв в члена и така забавя еякулацията.
2. Спри с тласъците
Не започвай веднага с дълбоко проникване и силни тласъци. Напротив, отдели малко време на първите няколко сантиметра от вагината й - там са струпани много нервни окончания и забавянето ти на това място определено ще й хареса. По време на същинската част се съсредоточи върху плитките движения с малка амплитуда вместо върху силните и дълбоки тласъци.
3. Път на дамите
Ако се съсредоточиш върху нейния оргазъм, това ще ти помогне в психологически план, което е много важно. В момента, в който тя свърши първа, твоите притеснения дали ще я задоволиш отпадат. А притесненията и съмненията в собствените способности са сред причините, които могат да доведат до преждевременна еякулация.
 


4. Два пъти, за късмет
След като си свършил веднъж, вторият път ще продължи по-дълго. Затова просто повторете. Това не пречи да се постараеш тя да достигне до оргазъм още първия път. Ако все пак не се получи, реванширай й се с втори тур, в който ще се съсредоточиш само върху нейното удоволствие. А с помощта на останалите техники ще увеличиш продължителността и на първия път.
5. Кажи й да те възседне
Когато тя е отгоре, стимулацията на пениса е по-малка. Особено ако я помолиш да се движи бавно.
6. Не мисли за оргазма
Без значение дали се опитваш да свършиш или да не свършиш, мисълта за свършването кара мозъка да се настрои за оргазъм. Затова се съсредоточи върху други неща. Опитай се например да мислиш за това колко е приятно да опипваш гърдите й или да заравяш пръсти в косата й. По този начин удоволствието обхваща и други части от тялото ти, не само пениса, и така еякулацията се забавя.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ppetko78
Категория: Тя и той
Прочетен: 7905
Постинги: 7
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031